top of page
Moderne villa-watermerk ONZE WERKWIJZE groter.jpg

Onze aanpak
Doeltreffende werkwijze bij aankoop van uw woning

 

  • Voor de woningen die u het meest aanspreken regelen wij de details van de bezichtigingen. Op de geplande data gaan wij samen met u de betreffende woningen bekijken.

  • Als het huis van uw dromen eenmaal is gevonden, onderhandelen wij voor u de best mogelijke deal. Wij begeleiden wij u bij alle stappen van het aankoopproces tot en met de eigendomsoverdracht bij de notaris. Maar ook daarna zijn wij uw vraagbaak en hulp bij allerlei praktische zaken, zodat u zich snel thuis voelt in uw nieuwe woning in Spanje. Bekijk voor de details ons full service overzicht.

Uw huis op een presenteerblaadje

 

  • Met het invullen en insturen van uw wensenpakket geeft u ons een duidelijk beeld van uw woon- en woningwensen en de gewenste locatie. Wij gaan daarmee aan het werk, meestal na een kort telefonisch overleg.

  • Wij selecteren de woningen die het beste passen bij uw zoekprofiel en werken daarbij uitsluitend samen met gevestigde, professionele makelaars.

 

  • Onze woningselectie leggen wij per e-mail aan u voor.        

 

  • Hebt u zelf enkele interessante woningen op het internet gezien? Dan benaderen en screenen wij voor u de aanbiedende makelaar, de woning, de locatie en de beschikbaarheid. In overleg voegen wij de woningen toe aan de bezichtigingslijst. 

Om u kosteloos te kunnen begeleiden, is het noodzakelijk dat wij het eerste contact leggen met de verkopende makelaar.

Zie voor nadere uitleg ook Veelgestelde vragen.

bottom of page